Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Täällä voit mainostaa sydämesi kyllyydestä, kunhan varaudut mahdolliseen vastavierailuun sivujesi mainosviekussa. 

Mainokset  [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

27.03.2017 15:48
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Tikru
Kotisivut: http://skjuovanrope.suntuubi.com/

27.03.2017 10:42
Neljä klaania Vaahtera-, Tuhka-, Laine- ja Virtaklaani elävät metsässä sovussa.
Mitä tapahtuu, kun toisia kissoja alkaa tulla klaanien alueille ja metsäkissojen välit kirenevät?
Rakkautta?
Vihaa?
Surua?
Sen voit päättää sinä!
Tule siis päättämään asiosta!

-Tikru

Tein vaivalla sivut ja toivoisin sinne osallistujia! 
Olen aktiivinen yp ja olen joka päivä paikalla.
Sivut ovat myös siis aktiiviset

Nimi: Shun
Kotisivut: http://lapinakuvaa.suntuubi.com/

20.03.2017 20:49
Lukemista vailla?
Täältä sinä saatat sitä löytää. Läpinäkyvää on lähes olematon kirjoitussivusto vuodesta 2017 omille kirjoituksilleni. Niin novelleille, fanfictioneille, kuin pidemmillekin tarinoille. Käy ihmeessä peremmälle, ehkä löydät jotain mielenkiintoista.

Nimi: vattu
Kotisivut: http://formerclans.suntuubi.com/

19.03.2017 11:04
Niihin aikoihin, kun Tähtiklaani loi Myrsky-, Tuuli-, Varjo- ja Jokiklaanin loi se kauas klaanit, jotta kissat eivät olisi yksin. Osa klaaneista kuitenkin joutui sotaan ja kissoja erosi, katosi ja kuoli, mutta klaanit selvisivät ja ne tarvitsevat lisää kissoja selviytyäkseen. Mukaan otetaan kotikisut, kuin erakotkin ja klaani syntyiset.

Terveisin ylläpitäjä vattu

Nimi: Alison Geodha
Kotisivut: http://airson.suntuubi.com/

19.03.2017 08:44
Olet löytänyt tiesi Skotlantiin Aberdeenin liepeille. Edessäsi kokeilee sisäoppilaitos Airson. Kyseessä ei ole mikä tahansa sisäoppilaitos vaan koiraopisto tai miksi sitä tahtoo kutsua. Jokaisella oppilaalla on oma hoitokoira, jonka kanssa pääsee puuhailemaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Mittarimato
Kotisivut: http://pimeydenjarvi.suntuubi.com/?cat=1

12.03.2017 17:27
Tervetuloa Pimeyden järveen! Tämä on Soturikissa roolipeli! Päätä oma tarinasi ja oma kohtalosi.Täällä voit olla mitä vaan, kunhan se mainitaan kirjoissa ;) Aktiivistä varaylläpitäjää etsitään!

Nimi: Raptor
Kotisivut: http://www.jokivarsiss.suntuubi.com/

08.03.2017 18:29
Olet tervetullut kertomaan tarinasi, ja liittämään sivusi Jokivarren ansiokkaaseen listaan! :3
Tarjolla sivulistausta ja Raptorin kirjoituksia, sekä mahdollisuus julkaista omia tarinoitasi.
Käväisisitkö vierailulla?

Nimi: Siena
Kotisivut: http://beauxbatonss.wixsite.com/taikaopisto/

05.03.2017 18:51
Oletko innostunut, luova ja luotettava Harry Potter -fani ja kiinnostunut taikakouluista ja roolipelaamisesta?

Saatat olla etsimäni henkilö! Tarina- ja foorumiroolipeli Beauxbatons etsii toista ylläpitäjää! Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin: siena.beauxbatons@hotmail.com , niin katsotaan, satutko olemaan oikea henkilö ylläpitäjäksi!

Nimi: Paju
Kotisivut: http://sokirope.suntuubi.com/

05.03.2017 14:30
Tervetuloa Four Clansiin, kuka tai missä ikinä oletkaan! Tämä sivusto on, kyllä vain, Erin Hunterin Soturikissat-sarjasta innoittunut roolipeli jossa pelataan klaanikissoilla. Täällä saattaa kuitenkin olla jotain erilaista, jos katsot tarkasti. Klaanit ovat Pisaraklaani, Sumuklaani, Tammiklaani ja Ruohoklaani. Niissä eletään melko samanlaista elämää kuin kirjoissakin, saalistetaan klaanitovereille ja taistellaan muita klaaneja vastaan. Kokoonnutaan Mahtikivellä joka täydenkuun aikaan, ja Kimallusluolalla käydään vaihtamassa kieliä Tähtiklaanin kunnioitettujen esi-isien kanssa.

Tähtiklaani polkusi valaiskoon ~ YP Paju

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://hiljainenkuu.suntuubi.com

04.03.2017 07:57
Kuljet pitkin kylmää ukkospolun laitaa. Kuulet takaasi askelia ja kiihdytät omia askeleitasi. Sydämesi pamppailee pelosta. Hengityksesi huuruaa kylmässä ilmassa ja käännät katseesi yhtäkkiä kuuhun. Kuu naulitsee katseesi ja kuulet hiljaista kuiskintaa. Yhtäkkiä kuulet raskasta hengitystä aivan vierestäsi. Sydämesi pamppailee pelosta ja käännyt katsomaan suoraan tulijan tummanvihreisiin silmiin. On myöhäistä paeta. Tuijotat hopeanharmaata ja kaunista, edessäsi olevaa naaraskissaa. "Tuletko vai menetkö, se on oma valintasi."


Tervetuloa, kuka ikinä oletkaan. Olet sattunut hipsimään Hiljaiseen Kuun mainokseen.
Istupa nyt alas ja ota hiukan lämmintä mehua niin kerron sinulle mikä paikka Hiljainen Kuu oikein on.
Hiljainen Kuu on paikka, jossa kaikki unelmat voivat käydä todeksi! Liity, luo kissasi ja ennen kaikkea: Pidä hauskaa! Hiljainen kuu on paikka täynnä iloa ja unelmia! Roolipelimme perustuu Soturikissoihin, mutta ei, emme ole vain tavallinen tarinaroolipeli, jossa istuskelevat vain samat vanhat hahmot. Uusi juoni, uudet hahmot ja uudet kujeet!

 Terveisin ja lämpimin halauksin:

Höpsähtäneet ylläpitäjämme Perho & Uuna, sekä kaikkialla häärivät apulaisemme Untuva ja Loiste!

Nimi: Freja
Kotisivut: http://merkitykseton.suntuubi.com/

02.03.2017 21:44
Merkityksetön tekee nyt ulkoasuja tilauksesta! Tervetuloa tilaamaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/?cat=50/

25.02.2017 17:59
Oletko kiinnostunut oman virtuaalikennelin perustamisesta? Tarvitsisitko hiukan apua päästäksesi alkuun, tai kenties uniikin ulkoasun? Joystormissa järjestetään maaliskuussa arvonta, jonka voittaja saa virtuaalikennelilleen ilmaiseksi suntuubisivut, Deen tekemän ulkoasun ja kennel pääsee Joystormin yhteistyölistalle!

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://vekaravaara.suntuubi.com/

24.02.2017 21:06
Kiinnostaisiko sinua hoitaminen rennon rempseällä piirrostallilla?
Vekaravaarassa on tällä hetkellä meneillään hoitajahaut ja moni suloinen hevonen sekä poni hakee itselleen reipasta hoitajaa. Tule ihmeessä tsekkaamaan! :)

Terveisin Víva
http://vekaravaara.suntuubi.com/
http://vekaravaara.proboards.co m/

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

24.02.2017 18:09
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: Kuura
Kotisivut: http://hiutalemyrsky.suntuubi.com/

24.02.2017 18:00
Ei, ei tämä EI ole soturikissat roolipeli, mitä suntuubin maailmasta paljon löytyykin. Nimittäin täällä löytyy soturikissoista tarinoita, mitä voit ajankuluksi tulla lukemaan. Olet tervetullut! :)

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

23.02.2017 12:01
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Sivulistaus Ensemblen tavoitteena on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja linkitystä vastaan. Listaa selaavat ihmiset löytävät heitä erityisesti kiinnostavat sivustot nopeasti ja tämä myös helpottaa huomattavasti ihmisten tarvetta löytää uusia, mielenkiintoisia sivuja. Lista on myös erinomaista mainostusta niille, jotka siihen kuuluvat. Ensemble on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2011!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.02.2017 17:48
Tervetuloa tutustumaan virtuaalikennel Joystormiin! Kennel on perustettu vuonna 2017, helmikuun kymmenes päivä. Meiltä löytyy kaikenkarvaisia koiruuksia, suurista pieniin. Jokaiselle hoitokoiraa kaipaavalle löytyy siis omanlainen kaveri! Ole hyvä ja astu peremmälle! :)

Nimi: Perho
Kotisivut: http://hiljainenkuu.suntuubi.com

20.02.2017 18:07
Kuljet pitkin kylmää ukkospolun laitaa. Kuulet takaasi askelia ja kiihdytät omia askeleitasi. Sydämesi pamppailee pelosta. Hengityksesi huuruaa kylmässä ilmassa ja käännät katseesi yhtäkkiä kuuhun. Kuu naulitsee katseesi ja kuulet hiljaista kuiskintaa. Yhtäkkiä kuulet raskasta hengitystä aivan vierestäsi. Sydämesi pamppailee pelosta ja käännyt katsomaan suoraan tulijan tummanvihreisiin silmiin. On myöhäistä paeta. Tuijotat hopeanharmaata ja kaunista, edessäsi olevaa naaraskissaa.
"Tuletko vai menetkö, se on oma valintasi."

Tervetuloa, kuka ikinä oletkaan. Olet saapunut Hiljaisen Kuun mainokseen, tutummin HiKun mainokseen. Hiljainen Kuu on paikka jossa kaikki unelmat voi käydä todeksi! Liity, luo kissasi ja ennen kaikkea, pidä hauskaa! Hiljainen Kuu on paikka täynnä iloa ja unelmia! Roolipelimme perustuu Soturikissoihin, mutta ei, emme ole vain tavallinen tarinaroolipeli, jossa istuskelevat samat vanhat hahmot. Uusi juoni, uudet hahmot ja uudet kujeet!

Ystävällisin halauksin:

HiKu-neidin ylläpitäjät: Perho & Uuna

Sivusto luotu: 20.12.2016

P.S. Käynnissä apulaishaku! Tule ja hae apulaiseksi!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com

20.02.2017 16:06
Taas mainos, ja vieläpä Soturikissaropen! Tylsää, vai mitä? Pyydämme sinua silti lukemaan tämän viestin loppuun.

"Jos päätät osallistua koulutukseemme, meidän on vietävä sinut klaanin luo. Sinun on elettävä kanssamme ja kunnioitettava tapojamme. Muussa tapauksessa sinun on palattava Kaksijalkalaan, etkä saa koskaan tulla klaaniin takaisin. Et voi elää tassu kummassakin maailmassa."
- Erin Hunter

Tervetuloa uuteen soturikissatarinaroolipeliin, Tuisketuuleen. Täällä luot oman hahmosi joko Loiskeklaaniin, Viimaklaaniin, Hämyklaaniin tai Huurreklaaniin. Pääset roolimaan ja tarinoimaan muiden pelaajien kanssa sekä pitämään hauskaa! Jos kiinnostuksesi heräsi edes pikkuisen, niin tule vierailemaan sivulla ja jos ei liittyminen kiinnosta, niin ainakin jättämään tassunjäljen vieraskirjaan!

Ylläpitäjät: MaiP & Minttu

(En ole sivun ylläpitäjä mutta sain luvan mainostaa)

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

17.02.2017 19:47
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 13:47
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Paju
Kotisivut: http://sokirope.suntuubi.com/

11.02.2017 08:51
SoKiRoPe on 10.11. 2016 perustettu (arvatkaapa mikä) Soturikissat-aiheinen tarinaroolipeli, jossa voit luoda oman hahmosi joko vuorten huimapäiseen Sumuklaaniin, metsien viekkaaseen Tammiklaaniin, niittyjen salamannopeaan Ruohoklaaniin tai vesien Pisaraklaaniin, jonka oppilaatkaan eivät uimista pelkää. Oli valintasi mikä hyvänsä klaaneista, niiden kaikkien kissat seuraavat monien entisten sukupolvien tapaan Ikiklaanin viisaita neuvoja ja ennustuksia. Eikun vaan katsomaan sivuja, ja tervetuloa liittymään! Toivoisin saavani palautetta sivuista vieraskirjaan :)

Ikiklaani polkusi valaiskoon ~ YP Paju

Nimi: Siltsu
Kotisivut: http://leijonansydan.suntuubi.com

10.02.2017 18:14
Tervetuloa suomalaiseen virtuaalitalli Leijonansydämeen.
Pääset hoitamaan hevosia tarinoiden avulla joista saat myöskin virtuaalirahaa. Mahtavaa eikö? Ellet ole liittymässä käythän edes jättämässä jälkesi vieraskirjaan?

Nimi: Kyoshi
Kotisivut: http://Aamunkajastus.suntuubi.com /

09.02.2017 16:00
Hei sinä siellä!
Astu sisään susien leiriin. Mikä tämä paikka on? Tämä on Aamun kajastus, jossa pelataan kolmella eri laumalla: Aqua, Luna ja Cavidad laumoilla. Aamun kajastus on realistinen susi tarinaroolipeli missä saa keksiä itse oman hahmonsa ja juonensa. Käy vielä peremmälle ja tutustu uusiin tuttavuuksiin, aikaa riittää.

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

07.02.2017 19:18
Hei matkaaja! Näetkö tuon vanhan kuluneen linnan vuorten luona?

Rowan Castlessa sinun on mahdollista kopioida vapaasti ulkoasuja, tilata sivuillesi ainutlaatuinen ulkoasu ja pyytää arvostelu tai listaus. Meiltä löytyy myös kattavaa apua suntuubin käyttöön ja ulkoasujen tekoon. Käy vain peremmälle!

Cool Hot Pink Outer Glow Pointer
©2017 Pilkahdus - suntuubi.com